Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Salata De Avocado Cu Ton

Salata De Avocado Cu Ton. Se decorează cu creveți, rucolla și piper colorat măcinat. Salata de ton cu avocado. Reteta aceasta de salata de cruditati cu ton si avocado nu are nevoie de multe ingrediente, nici macar scumpe. Asezonează cu ulei, sare și piper. 1 avocado,taiat cuburi, 2 conserve mici cu bucati de ton in apa,scurse, 1 ardei kapia,taiat fideluta, 1 rosie ,taiata cuburi mari, 1 ceapa rosie,mica.

Tocati marunt, sau in ce fel preferati restul legumelor si asezonati cu sucul de lamaie si uleiul de masline. Imi plac atat de mult salatele, se pregatesc rapid, iar vara ar fi chiar pacat sa nu le prepar avand in vedere ca sunt atat de multe legume proaspete, pline de gust si de culoare. La mine in familie sunt si mofturosi care nu prea iubesc acest avocado, dar straniu ca in salata il accepta, asa ca, incercati neaparat aceasta reteta si o sa ramaneti placut surprinsi la cat e. Si mai are si avantajul de a se prepara extrem de repede, in 10 minute aveti pe masa o bunatate foarte versatila Foarte sanatoasa si hranitoare, salata de ton cu avocado este o alegere potrivita in diete sau in regimuri alimentare.

Salata De Cruditati Cu Ton Si Avocado Reteta Video Retetele Mele Dragi
Salata De Cruditati Cu Ton Si Avocado Reteta Video Retetele Mele Dragi Source from : https://www.retetelemeledragi.com/2019/01/salata-de-cruditati-cu-ton-si-avocado.html/
Avocado se taie in doua, se scoate samburele, se cresteaza si apoi, cu ajutorul unei linguri se scoate se pot pune si cateva bucatele de branza, insa eu o prefer fara 🙂. O salata care te va lasa cu un sentiment de multumire cand te vei ridica de la masa este salata cu spanac, avocado si carne de curcan. Aceasta reteta de salata de ton cu avocado este atat usoara pentru buzunar, cat si usor de facut. Salata de avocado cu ton(avocado&tuna salad). Tonul se scurge de lichid și se rupe bucăți cu mâinile.

Asa suntem si noi cand ne simtit rau, dar ei micutii?

Salata de avocado cu ton(avocado&tuna salad). 1 conserva ton (de 160 gr) 2 avocado 2 linguri ulei de samburi de struguri 2 oua fierte 1 ceapa mica cateva fire patrunjel 1 lingura suc de lamaie sare, piper. Arata foarte bine daca o pui in cosulete din foi fillo. 8 salate cu avocado de incercat. Onion peel and cut into small pieces, apoi se pune peste avocado.

Imi plac atat de mult salatele, se pregatesc rapid, iar vara ar fi chiar pacat sa nu le prepar avand in vedere ca sunt atat de multe legume proaspete, pline de gust si de culoare. De asemenea, poti gati aceasta reteta de salata de ton pentru o masa festiva, in calitate de aperitiv. Se umplu cojile de avocado cu salata pregatita si se serveste. Aceasta reteta de salata de ton cu avocado este atat usoara pentru buzunar, cat si usor de facut. Pentru o cină de weekend în familie este binevenită o salată ușoară și bogată în nutrienți necesari pentru o minte și un corp sănătos.

Salata De Avocado Si Ton Poza Final Food Avocado Vegetables
Salata De Avocado Si Ton Poza Final Food Avocado Vegetables Source from : https://www.pinterest.at/pin/560627853597847337/
Asezonează cu ulei, sare și piper. Arata foarte bine daca o pui in cosulete din foi fillo. Amestecă bine și lasă salata la frigider pentru minimum 30 de minute. 5 oua, 1 avocado bine copt, 300 g ton in ulei, 1 ceapa mica, sare, piper, zeama de lamaie (eu am folosit lime), 3 linguri iaurt sau maioneza. O salata care te va lasa cu un sentiment de multumire cand te vei ridica de la masa este salata cu spanac, avocado si carne de curcan.

Asa suntem si noi cand ne simtit rau, dar ei micutii?

Stropiti cu zeama de lamaie, sarati, piperati si adaugati uleiul de masline si patrunjelul tocat. Alese cu grija pentru tine. Asezonează cu ulei, sare și piper. Cu o furculita pasăm puţin pulpa de avocado. Avocado este foarte bogat in acizi esentiali, fibre, vitamina e, complexul de vitamine b si chiar de doua ori mai mult potasiu decat bananele!

Arata foarte bine daca o pui in cosulete din foi fillo. Tocati marunt, sau in ce fel preferati restul legumelor si asezonati cu sucul de lamaie si uleiul de masline. Amestecati delicat si gata, salata este numai buna de mancat. O combinatie perfecta de ingrediente si accesibile in orice sezon al anului. Foarte sanatoasa si hranitoare, salata de ton cu avocado este o alegere potrivita in diete sau in regimuri alimentare.

Reteta Salata De Andive Cu Ton Si Cartofi
Reteta Salata De Andive Cu Ton Si Cartofi Source from : https://www.gustos.ro/retete-culinare/salata-de-andive-cu-ton-si-cartofi.html
Feliile de avocado le stropim bine cu zeamă de lămâie pentru că oxidează destul de repede. Pentru o cină de weekend în familie este binevenită o salată ușoară și bogată în nutrienți necesari pentru o minte și un corp sănătos. Se stropeste pulpa de avocado cu sucul de lamaie si se striveste cu furculita pana devine pasta. La mine in familie sunt si mofturosi care nu prea iubesc acest avocado, dar straniu ca in salata il accepta, asa ca, incercati neaparat aceasta reteta si o sa ramaneti placut surprinsi la cat e. Conserva de ton de deschide si se strecoara.

10 frunza frumoase de salata verde, 1 avocado, 1 conserva de ton in ulei, 100 gr de branza feta (se poate folosi telemea de oaie), 200 gr rosii cherry, otet, ulei.

Amestecă bine și lasă salata la frigider pentru minimum 30 de minute. Avocado se taie in doua, se scoate samburele, se cresteaza si apoi, cu ajutorul unei linguri se scoate se pot pune si cateva bucatele de branza, insa eu o prefer fara 🙂. Asa suntem si noi cand ne simtit rau, dar ei micutii? 1 conserva ton (de 160 gr) 2 avocado 2 linguri ulei de samburi de struguri 2 oua fierte 1 ceapa mica cateva fire patrunjel 1 lingura suc de lamaie sare, piper. Arata foarte bine daca o pui in cosulete din foi fillo.

Posting Komentar untuk "Salata De Avocado Cu Ton"